P-magazine en Maes zoeken een stamcafé, en u helpt mee!

Zoek samen met P-magazine en Maes een stamcafé in Vlaanderen. Dit café wordt een jaar lang onze uitvalsbasis, waar u een Maes kan drinken met P-lezers, covermodellen en redacteurs. Met optredens, voorstellingen en comedy.

Op 27 oktober vindt u bij P-magazine een Café pocket met een selectie van 25 cafés. Ga zelf aan de slag om te bepalen welk café het voor u waard is om een jaar lang onze vlag te dragen! En drink in elk café een frisse Maes, op onze kosten! Santé!

Check de lijst met genomineerde cafés, ga overal eens een pintje drinken en beslis mee over het Maes P-café van Vlaanderen!Proficiat aan PLACE 2B
uit Heist-op-den-Berg!

De tussenstand van de cafés wordt bijgehouden en wekelijks op de website en in P-magazine weergegeven. Elke week delen we een vat uit aan het café dat eerst staat in de tussenstand dus het loont zeker de moeite om jouw café te steunen.

Het café dat uiteindelijk Maes P-café wordt, zal kunnen genieten van verschillende optredens die verzorgd worden door P-magazine (hostessen inclusief) en 10 vaten, geschonken door Maes!


Schol!