Covermodellen

Onze covermodellen voor de lens
Iedereen Lesbisch

Vrijdag Visdag: de lekkerste foto's van de week

30 oct '09 in Vrijdag visdag door RL
Vrijdag Visdag: de lekkerste foto's van de week

Megan Fox: Hoe kan je een Visdag beter beginnen dan met de heetste zeemeermin op de planeet. Foxie Megan verklaarde deze week nog dat ze haar poolkappensmeltende looks gebruikt om aandacht te krijgen en het te maken in Hollywood. "Ik moet altijd lachen met actrices die klagen over de sexy rollen die ze in het begin van hun carrière moesten spelen. Wie houden ze voor de gek? Dat is dé manier om aandacht te krijgen en hogerop te klimmen in Hollywood." En of Megan de daad bij het woord voegt!

Sophie Monk: vier Halloween in een schattig insectenpakje. Als dit vliegje dit weekend toevallig aan uw voordeur staat, grijp dan niet naar de vliegenmepper. Al vindt de B-actrice dat misschien ook wel best lekker.

Olivia Munn: nog zo'n tweederangs Schauspielerinnetje dat er stout uitziet in foute kostuums. In deze fotoshoot verkleedt Munn zich als konijn, hamburger-girl en sexy secretaresse-met-brilletje. De video is een leuke bonus!

Olivia Wilde: Sommige vrouwen hoeven niet eens in lingerie of badpak te poseren om de verbeelding op hol te doen slaan. Maar dat wisten de fans van House MD al langer dan vandaag.

Miranda Kerr: beleeft stilaan haar piek. Wekelijks worden we gebombardeerd met ettelijke fotoshoots van dit Australische topmodel. Maar u hoort ons niet klagen!

Heidi Klum: zorgt deze week voor het dessert. Het Duitse topmodel liet zich 'in hare pure' insmeren met chocolade. Kortom, pure chocolade, maar dan anders.Lees meer in: P-Magazine nr. 16 / 2014Neem een abonnement op p-magazine

Meer nieuws uit: babes, Vrijdag Visdag
Mail door    
Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Log in of registreer indien nodig.
Lees meer in: P-Magazine nr. 16 / 2014Neem een abonnement op p-magazine