Covermodellen

Onze covermodellen voor de lens
Linda Mertens

The Loft: torenpoepen

9 aug '12 in Actua door Philippe Palmans
The Loft: torenpoepen

In Erik Van Looys Loft werd op de bovenste verdieping van een flatgebouw al eens stevig scheefgepoept. Niet omdat de building neigde naar de toren van Pisa en zijn balkons bogen onder het juk van de zwaartekracht, zoals ook de ruggengraat van Lesley-Ann Poppe dag in dag uit voor haar balkon moet buigen. Wel omdat de mannen de loft gebruikten om hun minnaressen te ontvangen. Tot een van hun scharrels er vermoord werd aangetroffen en de torenpoepers de hoofdverdachten werden (met dank aan Ilse Uyttersprot, burgemeester van Aalst, voor het neologisme).
Zoals u waarschijnlijk wel weet, werkte Van Looy de voorbije maanden in Hollywood aan de Amerikaanse remake van de originele Vlaamse prent. De inmiddels internationaal erg gewaardeerde superster en onze nationale filmtrots Matthias Schoenaerts – ook alleen maar omdat Jacky Lafon het te druk heeft met Familie – is weerom van de partij, naast James Marsden, Rachael Taylor en, als we de trailer zien, een zootje derderangsacteurs met de juiste scheefpoeperlooks.
Een releasedatum werd nog niet vastgelegd. Van Looy liet alvast een eerste trailer op ons, trouwe tweevoeters, los.Lees meer in: P-Magazine nr. 16 / 2014Neem een abonnement op p-magazineVideo:Mail door    
Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Log in of registreer indien nodig.
Lees meer in: P-Magazine nr. 16 / 2014Neem een abonnement op p-magazine