Covermodellen

Onze covermodellen voor de lens
Lyne Renée

Gumienny is gewaarschuwd

12 feb '12 in Actua door Philippe Palmans
Gumienny is gewaarschuwd

Ei zo na was het vanmiddag niet Mémé Tchite noch Dieumerci Mbokani die de topper tussen Standard en Anderlecht besliste, maar scheidsrechter Serge Gumienny. Hij legde de bal op de stip voor Standard nadat Juhasz Cyriac net buiten de rechthoek vloerde. Tchité opende de score voor de Luikenaars. Diezelfde Juhasz en Mbokani, ex-Standard, legden de stand evenwel terug in de plooi voor paars-wit. Het werd 1-2 aan de Maas.

Tijdens de wedstrijd tussen het Uruguayaanse Nacional en het Braziliaanse Fast Clube legde scheidsrechter Djalma de Souza de bal niet op de stip na vermeend handspel van een Nacional-verdediger. Bij de spelers van Fast Clube sloegen de stoppen terstond volledig door. Een van hen deelde de man in het, euh, geel zelfs een kopstoot uit. Uiteindelijk moest de politie de heethoofden uit mekaar halen. Nacional won de wedstrijd met 1-0.

Gehoord Robert Jeurissen? Scheidsrechter afgemaakt, wedstrijd ook afmaken!Lees meer in: P-Magazine nr. 17 / 2014Neem een abonnement op p-magazineVideo:Mail door    
Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Log in of registreer indien nodig.
Lees meer in: P-Magazine nr. 17 / 2014Neem een abonnement op p-magazine