Covermodellen

Onze covermodellen voor de lens
Lynn Pelgroms

Gratis bij P-magazine: Gulden Draak 9000 Quadruple, een verrijking van het gulden draak gamma

22 nov '11 in Actua door
Gratis bij P-magazine: Gulden Draak 9000 Quadruple, een verrijking van het gulden draak gamma

De Gulden Draak is genoemd naar het vergulde beeld op de top van het Gentse Belfort. Bij een dergelijk imposant symbool dat al meer dan 6 eeuwen standhoudt horen minstens even indrukwekkende bieren. De onvolprezen Gulden Draak als donkere tripel van 10,5 % alcohol krijgt er na 25 jaar van steeds groeiend succes een sterke aanvulling bij, de Gulden Draak 9000 Quadruple.

 

 

Het bijzonder rijk en complex smaakpalet en de volle schuimkraag vind je ook terug bij de Gulden Draak 9000 Quadruple. De zoete toetsen van caramel blijven evenwel voorbehouden aan de Gulden Draak.

 

Het nieuwe recept op basis van 3 verschillende moutsoorten toegevoegd in een hoeveelheid van 4 maal het gehalte in pilsbier, bezorgt de Gulden Draak 9000 Quadruple een diepgouden amberkleur, een licht fruitig aroma en licht zoete smaak zorgt dit voor een prachtig afgerond bouquet.

 

Zoals de andere speciaalbieren van Brouwerij Van Steenberge is Gulden Draak 9000 Quadruple een bier van hoge gisting met nagisting. Voor de hergisting wordt gebruik gemaakt van een wijngist die ook zijn bijdrage levert aan de weergaloze smaak.

 

Af te halen in verschillende verdeelpunten vanaf 1 december 2011Lees meer in: P-Magazine nr. 17 / 2014Neem een abonnement op p-magazine

Meer nieuws uit: Gulden Draak
Mail door    
Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Log in of registreer indien nodig.
Lees meer in: P-Magazine nr. 17 / 2014Neem een abonnement op p-magazine