Covermodellen

Onze covermodellen voor de lens
Laura De Greef

Frans dorpje overspoeld door UFO-watchers

22 dec '10 in Actua door Karsten
Frans dorpje overspoeld door UFO-watchers

De 189 inwoners van het Franse dorpje Bugarach, dat zich aan de voet van de 1.230 meter hoge Pic de Bugarach bevindt, het hoogste punt van de Corbières, weten niet wat hen overkomt. Het piepkleine dorpje wordt de laatste maanden overspoeld door idioten die geloven dat de berg bevolkt wordt door buitenaardse wezens die in 2012, wanneer de aarde vergaat, naar buiten zullen komen om de overgebleven mensen te redden. Dat leest u goed!

 

Niet alleen geloven nog steeds heel wat mensen in de onzin dat onze planeet in 2012 lek zal slagen (of iets in die zin), ook het idee dat de Pic de Bugarach eigenlijk hol is en dienst doet als tijdelijke garage voor vliegende schotels is voor New Age-idioten een aannemelijk theorie. En dus wordt het dorpje nu overspoeld door mediterende zotten met hoedjes uit aluminiumfolie en beeldjes van de Maagd (kuch) Maria.

 

Het is zelfs zo erg dat burgemeester Jean-Pierre Delord de autoriteiten intussen heeft gewaarschuwd. “Het is niet om mee te lachen. Als er morgen 10.000 mensen opdagen in dit dorpje van 200 zielen dan zitten we met een groot probleem. Ik heb de regionale autoriteiten op de hoogte gebracht en wil dat desnoods het leger klaarstaat in december 2012”, aldus Delord.

 

“Heel wat mensen komen hier bidden op de berg. Ik heb zelfs eens een man totaal naakt een ritueel zien uitvoeren.” Jongens toch! Wat moeten die aliens nu wel niet denken?

 

Bron: The TelegraphLees meer in: P-Magazine nr. 16 / 2014Neem een abonnement op p-magazine

Meer nieuws uit: 2012, Frankrijk, UFO
Mail door    
Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Log in of registreer indien nodig.
Lees meer in: P-Magazine nr. 16 / 2014Neem een abonnement op p-magazine