Covermodellen

Onze covermodellen voor de lens
Caroline Bécu

Extreme Sports

3 aug '12 in Actua door Philippe Palmans
Extreme Sports

Toen mijn vrouw gisterenavond voorstelde dat ik eens vanboven zou liggen, deed ik eigenlijk ook aan extreme sports, gezien ik me er op een vrij gevaarlijke eenzame hoogte bevond. Mijn wederhelft ziet er namelijk veeleer uit als twee helften, en is derhalve groter als ze ligt dan als ze rechtstaat.

Tot mijn troost ben ik niet de enige die gevaarlijke trucjes moet uithalen om de adrenaline in zijn bloed aan te jagen.Lees meer in: P-Magazine nr. 16 / 2014Neem een abonnement op p-magazineVideo:Meer nieuws uit: Extreem, Extreme sports, Kick, Sport
Mail door    
Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Log in of registreer indien nodig.
Lees meer in: P-Magazine nr. 16 / 2014Neem een abonnement op p-magazine